Posturi tv Romania in calitate HD Image and video hosting by TinyPic
Aceste Streamuri Functioneaza in Chomre, Mozilla sau Opera.
Posturi TV Romanesti functionabile cu VLC Player. Pentru a viziona aceste posturi instalati ultima versiune de VLC Player.
Asteptati 15 - 30 secunde pana se incarca postul !!!



xxx

hia

zu

Radio Online
La página que estabas buscando en este blog no existe.
La página que estabas buscando en este blog no existe.

Marilena (2008)

Marilena (2008)
Regizat de Mircea Daneliuc, bazat pe propriul sau roman omonim ” Marilena şi câteva voluptăţi ", apărut în 1999 şi reeditat în 2000, este o comedie usor amara in care subiectul este unul obisnuit. Marilena (interpretata admirabil de Cecilia Barbora ) decide la un moment dat sa marturiseasca sotului sau Radu (Serghei Niculescu-Mizil) care dupa ce a fost emigrant in Canada,pentru a castiga bani, odata intors afla ca copilul pe care il are iubita sa, este de fapt copilul celui mai bun prieten al acestuia Sebi (Nicodim Ungureanu), ambii actori sun neprofesionisti, lucru des intalnit in filmele regizorului, care crede in spontaneitatea interpretarii acestora. Sotul incornorat si beneficiarul farmecelor Marilenei trebuie sa aleaga intre o prietenie de durata, bazata pe incredere si efectul "bombei” aruncate de Marilena si sa ia decizia cea mai buna.

Husk 2011

Husk 2011
Un grup de prieteni blocaţi în apropierea unui lan de porumb pustie găsi adăpost într-o fermă veche, deşi în curând descoperi locuinţă este centrul unui ritual supranaturale.
src="http://profitshare.emag.ro/get_ads.php?zone_id=94417">

Sharktopus (2010)

Sharktopus (2010)
A half-shark, half-octopus creature created for the military, creates a whole lot of terror in Mexico while a scientist who helped created it tries to capture/kill it. Calitate Film : DVDRip

The Devil’s Tomb - cu subtitrare

The Devil’s Tomb - cu subtitrare
The Devil’s Tomb O echipă de mercenari este contactată de un agent CIA misterios pe nume Elissa, care le cere membrilor echipei să salveze un om de ştiinţă care lucrează la o descoperire arheologică în deşert. Cu ajutorul unui preot misterios, echipa descoperă curând secretul care se ascunde dincolo de nisipuri. Un secret care fusese protejat mii de ani. Un secret care nu era de pe Pământ. Hammer, Doc, Yoshi, Hicks, Click si Nickels fac parte din acest grup de mercenari de elita aflat sub comanda experimentatului veteran de razboi Mack. Ei descopera in curand adevaratul secret care zace ascuns de mii de ani sub nisipuri si care nu apartine acestei lumi, fiind vorba despre un spirit antic malefic care a fost eliberat si care provoaca trezirea la viata a celor mai crunte spaime ale tuturor. Atunci cand soldatii americani vad cu ochii lor intamplarile supranaturale si cad victime acestui spirit diabolic, insusi iadul pare sa se fi dezlantuit pe pamant.

The Mechanic (2011)

The Mechanic (2011)
Remake al filmului cu acelasi titlu din anul 1972, “The Mechanic” ii are in centrul actiunii pe asasinul profesionist Arthur Bishop si pe discipolul acestuia Steve McKenna. Arthur Bishop a lucrat intotdeauna pe cont propriu, cu o meticulozitate, ingeniozitate si eficacitate care l-au facut celebru in bransa criminalilor platiti, studiindu-si cu mare atentie victimele inainte de a perfecta planul de atac si nelasand in urma niciun fel de indicii cu privire la identitatea sa. Operand intr-o lume in care nu se aplica regulile conventionale ale moralitatii si in care orice greseala il poate costa viata, veteranul accepta cu reticenta sa il ia sub aripa lui ocrotitoare pe tanarul Steve McKenna si sa il antreneze in arta de a ucide pentru bani. Ambitiosul ucenic da dovada de o abilitate si de o cruzime care il vexeaza chiar si pe mentorul sau, motiv pentru care intre cei doi asasini intervine un conflict. Oare Arthur Bishop doreste sa il initieze pe Steve McKenna in secretele meseriei pentru a exista cineva care sa ii continue cu succes cariera sau pentru a se recompensa fata de o fosta victima a lui?

Torrente el brazo tonto de la ley

Torrente el brazo tonto de la ley
Torrente es un policía español, fascista, machista, racista, alcohólico y del Atleti. En su mismo inmueble vive un chaval, Rafi, al que le gustan las peliculas de acción y las pistolas, y que vive con su madre y su prima Amparito, una ninfómana. Juntos, Torrente y Rafi, patrullarán por la noche las calles de la ciudad.

Hancock

Hancock
Hay héroes, hay superhéroes... y luego está Hancock (Will Smith). Un gran poder conlleva una gran responsabilidad. Todo el mundo lo sabe. Todo el mundo, menos Hancock. Insatisfecho, atormentado, sarcástico e incomprendido, las acciones heroicas y bienintencionadas de Hancock cumplen su objetivo y salvan muchas vidas, pero siempre provocan unos tremendos desaguisados. La población ya no puede más y, aunque está agradecida de tener a su héroe local, los buenos ciudadanos de Los Ángeles se preguntan "qué es lo que han hecho para merecer a este tipo". Hancock no es alguien al que le importe lo que piense la gente, hasta el día en que salva la vida de Ray Embrey (Jason Bateman), alto ejecutivo de una empresa de relaciones públicas. Y es entonces cuando el impopular superhéroe se da cuenta de que, al fin y al cabo, tiene un lado vulnerable...

Los ojos de Julia

Los ojos de Julia
Julia recibe la noticia de la inesperada muerte de su hermana, Sara. Todos los hechos apuntan a que se trata claramente de un suicidio. A pesar de todo, Julia es incapaz de aceptar esta versión y empieza a investigar las circunstancias que rodeaban la vida de su hermana, a la que no visitaba desde hacía unos meses. Pero algunos inquietantes indicios, que contradicen el carácter de Sara, y el descubrimiento de que su hermana se había apartado completamente de sus vecinos y amigos sólo hacen aumentar en ella las sospechas de que algo extraño se oculta tras su muerte. La obsesión de Julia por seguir sus últimos pasos en vida la conducen a cruzarse con una amenaza misteriosa que nadie más en su entorno parece percibir, ni siquiera su marido, Isaac. Julia debe enfrentarse a este peligro desconocido superando además una trágica adversidad: una enfermedad genética degenerativa que le provoca la pérdida progresiva de su visión. Aunque durante estos últimos años la complicidad y el amor entre Isaac y Julia han podido mantener alejados los ataques de ceguera de ella, una serie de extraños acontecimientos cada vez más agresivos hace que estos virulentos ataques amenacen con volver y sumergir a la mujer en un mundo de oscuridad, indefensa, a merced de la terrorífica presencia que se oculta en ella.

13 Teen

13 Teen
Como una tormenta feroz se enfoca en la ciudad de Emeryville, los residentes son advertidos de que un enloquecido asesino serial quien coloca en el pecho de sus víctimas el Número 13;anda suelto.

Trucuri Noi pentru MegaVideo!

Salut voi zice aici cateva trucuri pentru a indeparta Limitarea de 72 minute de la MegaVideo

Primul Truc Cand sunteti pregatiti sa vedeti flmul , dati play si il lasati sa se incarce pana la sfarsit , pentru cei cu viteza mare ( poate sa dureze cateva secunde) pentru cei cu viteza mica si au probleme cu buffering poate sa dureze ceva mai mult , timpul nu-l stiu exacat,dureaza in functie de netul vostru .
Si , in sfarsit , dupa ce s-a incarcat tot filmul , puneti browser-ul sa lucreze fara conexiune la internet ( sau depinde de antivirus vostru – puteti sa opriti netul ) sau daca nu stii cum sa faci , desconecteaza reteaua de net ( Functioneaza pentru orice Browser ).

Al 2-lea Truc Mai exista o solutie , si se poate utiliza ,atunci cand va apare avertizarea ca ati depasit cele 72 de minute . Ceea ce trebuie sa faceti , este sa inchideti fereastra de film sau video pe care le vizionati si peurma sa stergeti cookie-urile browser-ului dvs ( daca nu stici cum sa faceti puteti sa downloadati un Ccleaner .
In cele din urma , dupa ce ai sters cookie-urile , redeschizi pagina si dai la video unde ai ramas. ( Functioneaza pentru orice Browser )

Al 3-lea Truc DetectVideo [Firefox Addon]: Este un program puternic care poate elimina avizul de 72 minute de pe MegaVideo , este un supliment care pot fi folosite doar cu browser-ul Firefox, este vorba de programul DetectVideo.
Ca sa descarcati acest add-on gratis , urmati acest link -> https://addons.mozilla.org/es-es/firefox/addon/11998/

Addon
este foarte usor de folosit, la fel cum MegaVideo va arate anuntul de
72 minute ce trebuie sa faceti este sa alegeti optiunea "Remove
Restrictions" si nimic altceva. Daca doriti sa stiti mai multe detalii
despre acest plug-in puternic cititi mai departe.

DetectVideo
addon pentru Firefox este un program care înlatura limitarile plasate
de unele pagini web precum , MegaUpload sau Rapidshare, scopul este de
a vizualiza / descarca fara restrictii, . DetectVideo identifica
video-ul si afiseaza o cutie mica în coltul din browser-ul , unde va
invita sa eliminati limita. Cand vrei sa vedeti video-ul prin MegaVideo
trebuie sa dai click pe el si veti fi redirectionat catre site-ul
Detectvideo pentru a vizualiza videoul.

Când ati instalat prima
oara DetectVideo, browser-ul dvs. va fi redirectionat catre pagina
DetectVideo de bun venit pentru ajutor, cu un video care explica modul
în care rogramul functioneaza . Evident, acesta pagina va deveni pagina
dvs. de pornire.